Thursday, August 4, 2011

Ramadhan kembali lagi

Alhamdulilah.. akhirnya Ramadhan pada kali ini aku dapat jugak bersama dgn family aku di bumu terchinta.. bumi kenyalang. Harap aku maseh tidak terlambat untuk mengucapkan 
SELAMAT MEYAMBUT RAMDHAN AL-MUBARAK.
 Kepada sahabat yang dah hantar ucapan sambutan ramadhan tu, aku nk ucapkan jutaan terima kasih atas ingatan sahabat sekalian. Kalau ada yang aku x sempat nak balas tu, haap maaf lah yer... 

Bila dengar je pengumuman tentang Tarikh sambutan Ramadhan, aku terus bersiap, maklumla.. nak g tarawikh katakan..tp b4 tu aku mmg dh get ready pon.. tapi aku belom nak ke surau,
 semata-mata nk dengar pengumumam puasa tu..
Kali ini, aku rasakan bahawasanya, aku sudah lama tidak menjejakkan kakiku ke Surau. Agaknya kalau bukan bulan puasa, mesti aku lame ag aku nak pg ke surau. Malam pertama tarawikh tu, aku terjumpa dengan sahabat sekolah rendah aku. Woow.. lame gile kot x jumpa. Agaknye dah dekat 3 tahun kot. Die dah bekerja, aku lak sambung belajar.

Oklah.. just pesanan aku....sat.. tengok dulu gambo kat bawah nie

ha.. upin ipin pon puasa.. korg2 tuu, jangan lak nak ponteng puasa ea...
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA.....
IKHLAS :
YANA

2 comments:

  1. selamat berpuasa yana ! kamek rindu kitak siaaa :D

    ReplyDelete
  2. azzah ko tu rindu saper ea??? hahahahhaha

    ReplyDelete