Friday, January 6, 2012

Dugaan Exam FINAL


salam semua...
Aku pasti masa ini semua mesti tengah sibuk nak stdy kan ( terutama stdnt UKM)
Yupp.. memang aku ade mase nak menulis kat blog ni, berbanding nak stdy utk NEXT PAPER.

Dugaan masa EXAM, 
BEKALAN AIR tiada,
Macammana tu?

ha, baru sekarang la nak menghargai air,
Dulu bukan main lagi berlagak, maklumla sebeblum ni, Kolej Kediaman Aku tak pernah alami masalah air, kali ni dah TAHAP SIRIUSSS.. kann..

Tapi biasalah adat Manusia bila benda dah tak da depan mata baru la nak sibuk carik.

Alhamdulilah, hasil usaha pihak pengurusan UKM dan pihak pentadbiran Kolej Kediamanku, 
Bekalan Air tu sampai..

TERIMA KASIH SYABAS.
SYABAS JUGAK SEBAB TERPILIH MASUK UKM


Masa dijanjikan 5.30 tapi akibat masalah yang berlaku, pukul 6.30 jugakla dia sampai. 
TAPI XPA asalkan AIR ADA.
Sebab kita kena FAHAM, bukan kita sahaja yang mengalami MASALAH AIR ni.
....................................................................................................................................................................
DI bawah ni, wajah2 ceria kawan-kawan aku, 
GIGIH menunggu LORI AIR sampai semua BAS KIFFAH jadi LORI AIR..








* Sies tak leh nak FOKUS klo ade masalah AIR..
Dugaan masa EXAM FINAL


2 comments:

  1. untungla.kt kolej burhan abg syabas xdtg pon :(

    ReplyDelete
  2. ye ke?? klo cmtu die ikot siapa yg kol kot...

    ReplyDelete