Friday, April 29, 2011

yang terakhir untuk kali ini...


29.APRIL.2011
aku akan kembali ke BUMI KENYALANG,
kembali ke pangkuan keluarga TERSAYANG.

Buat roomate tersayang (eja )



hai.. rumate kesayangan.. eja.. tq taw sebab maseh SUDI terima yana jadi rumate lg..
semester 1 awal pertemuan antara kita, 
siapa sangka yana leh rapat ngan eja,
pada asalnya mmg payah untuk yana bercakap bahasa smnjung taw.
p lepas jumpe eja, bie n azzah.. yana mula belajar untuk bercakap.
eja, awak baik sangat2 taw. sy masih ingt lg, ms sy demam awak tolong belikan sy nasi bubur..
so sweet.. x pernh sy jumpa kawan yg nk bagi saya bubur masa saya demam. Terharu sangat2.
eja, tq jugak sebab sentiasa ada untuk yana.
bila yana ada masalah, eja mesti ade disisi yana. 
eja kena kuat taw.. lepas nie, dah x leh nak byk main, eja dah de tanggungjawab yang besar.
kalau ada masalah, eja share taw. kot2 kite leh setle same..
sem depan, jgn lupa.. penuhkan bilik dengan si Hello Kitty...
 bye eja.. sayang eja. eja orang pertama yang mula bercakap dgn yana d UKM.. tq eja.. LOVE U


Buat si bibaq


haiiii.. bie... buat pe tu? senyum je ea...
bie sihat? ( saje je nk try kot2 bie phm, kalau la).. bie.. x sangka yana akan berkawan dgn bie yang si kecil badan... agak2 bile bie nk membesar ea? lepas ade anak kembar 4 ea??
Gurau je taw.
bie, tq terima yana id kawan bie. jgn keliru pulak.. ni yana sarawak ok..
bie.. tq dgn masakan yang ibu buat. SEDAP sgt2.. yana suka.
bie lepas nie, bie x leh la sambil lewa ja.. bie pon same cm eja.. bie dah de tamggungjawab yg besr
bie kene usaha kuat taw. walau ape pon. kite tetap kawan .. eh.. sahabat..
pesanan yana 1 je.. tolong jg si kecik baik2 kay.. nanti yana dh xde, bie jaga die baik2.. 
sem depan yana nk tgok die sihat kay... hahahahhahha..

Buat azjah

poco yo!!!

eleh.. muke ko tu dah tue.. jgn nk buat perangai cm dak kecik ea..
azjah.. maafla.. aku dh terbiasa lak panggil ko cmtu.
aku x thu la zah.. kadang2 ko nie jnis yg payah aku nk ramal, apsal ea? ko de magic ea?
lupe lak aku nk tnye, Boypren ko pe cer? elelelele.. malu la tu..
1st.. aku nk minta maaf la kalo aku de tergurau lebih kat ko..
mungkin 1 ms kita kan marah ngn kwn kite, p kite kan sahabat, so jgn nk marah2 sgt...
ingt siket.. ko bukan sorg2 ko tu berempatan + atokxzs  taw.... walau wei.. ayt aku...
azzah, spjng thun 1 ni. ko je yg jadi master mind nk kenakan org masa buf..
p bile bufday ko.. bkn 1 kepala dok pikiq.. 7 kepala dok pikiq apa nk buat masa bufday ko?
taceng la siket aku dh intro ni.. ngis lu...
wei.. aku dah kat swak mase ko bc nie.. hope ko, aku, eja n bie.. kite akan kekal sebagai sahabat. sampai bile
sahabat selama-lamanya... de masalah share same2. kite setle same2..

Buat si Atokxzs


atok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehehehe.. warga tua memang suke lepak kan? contoh kat atas tu mmg nyata kan?
atok, yana dah kata swak taw.. mungkin kat dlm flight kot..
pergh.. atok.. yana nk minta maaf klo sepanjng semseter kite bsama ni, yana pernh buat atok sedih. 
kadang2 yana pon ase gak yang yana ade tergurau lebih ngn atok.. atok..
atok..
mesti yana sangat2 rindu nk panggil nie nanti.. atok...
atok.. ingt taw.. atok x leh nk mengalah cmtu je.. atok kene kuat taw. atok x leh biar org pijak atok agi.
atok..
ambik sotsem ea? payah la klo cmtu, stdy dr 1980an agi.. x grade2... 31 tahun lak tu...
agak2 klo dah grade nanti baru bgthu yana taw...
atok, jaga kemet bebaik taw....


bye...bye... korang.... 
SIES AKU TAKKAN RINDU KORANG!!!!!

4 comments:

  1. tipu je tak rindu , saya sayang awak jugak sally , awak lah roomate pertama dalam life saya di luar rumah **sah sah first time duk asrama .hahaha

    yana dah blaja cakap semenanjung , lepas ni ajar saya cakap sarawak pulak , boleh sik ?

    hahahah gua dah tacing ni bro , gua rindu luuu . esk balik yana takde . :"""""""""(
    jaga diri di sana ye , rajin2 la contact . imy rumet kesayangan

    p/s : damn yatch <3

    ReplyDelete
  2. eja: tq2.... fuhh.. kelegaan melihat apa yang eja bgthu.. yana x rindu p yana cume MISS korang je..

    sik jadi masalah mun nak ngajar kitak kelaka sarawak..
    (tak jadi masalah nak ajarkan eja cakap sarawak)

    la.. esok balik, eja temankan si atok tua kesepian & si kecik bibaq..

    ye... yana akan contct korg.. just kat sane line phone cam hareem siket... tu la pasal..

    pesanan di terime hihihihihi

    ReplyDelete
  3. atok sengal: hihihihi.. buat pew tu?
    sedih ea.. ala.. no teceng2.. atok kene kuat taw.. lebih2 lagi klo dh dpt cucu yang GENIUS cam ysns nie.. mau x nya.. atok poning kepala.... hihihihi... hepi bufday si atok tua kesepian...

    ReplyDelete